Non Alcohol
Μπύρες με ελάχιστο αλκοολικό βαθμό. Σήμερα συναντάμε, εκτός από τις lager, και κάποιες weisse με αρκετές συγγένειες (αρώματα, γεύση) με τις κλασικές μπύρες.
Weihenstephan

Ξανθιά με καστανοκόκκινες ανταύγειες, θολή, άρωμα σταφυλιού & εσπεριδοειδών. Γερμανία 0,0%Alc.
Warsteiner

Η πρώτη Warsteiner παρασκευάστηκε το 1753 από την οικογένεια Kramer στο Warstein της Γερμανίας. Είναι διαυγής με ελαφρά πικρή γεύση.
Clausthaler

Για την παραγωγή της μπύρας αυτής χρησιμοποιείται μια μέθοδος ζυθοποίησης που ακολουθεί αυστηρά τον Γερμανικό νόμο αγνότητας του 1516.