Weisse Witte
Μπύρες υψηλής ζύμωσης με το μεγαλύτερο ποσοστό της πρώτης ύλης να είναι το σιτάρι. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο πλούσιος αφρός και το άρωμά τους. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα και γεύση με έντονη οξύτητα.
Weihenstephan Dunkel

Δημιούργημα μοναχών του Weihenstephan, το παλαιότερο ζυθοποιείο στον κόσμο που χρονολογείται από το 1040.
Franziskaner Hefe

Κεχριμπαρένιο χρώμα, θολή όψη με άρωμα φρούτων και μαγιάς. Ελαφριά, με νότες γαρυφάλλου, πορτοκαλιού και βανίλιας.
Weihenstephan Hefe

Δημιουργήθηκε στο μοναστήρι Nahrberghill που ίδρυσε ο μοναχός Korbinian το 725μ.χ.